Laat kanker een ziekte uit het verleden worden

Diana Heesakkers

( 10 km wandeltocht )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 300 (16%)

De motivatie is persoonlijk maar ook voor helaas iedereen gelijk. Iedereen kent wel iemand die vecht of heeft gevochten tegen deze ziekte. Steeds vaker verliest de kanker de strijd. En dan moet ook. Maar nog steeds sterven er teveel kinderen, ouders, opa's, oma's, tantes, ooms, vrienden en/ of collega's door deze klote ziekte. Mijn moeder, een winnaar. Overwon 20 jaar geleden uitgezaaide borstkankee. Mijn vader een winnende strijder. Overwon 5 jaar geleden huidkanker en is nu inmiddels al ruim 3 jaar over zijn tht-datum heen door verschillende varianten bloedkanker en is er nog steeds, zonder behandelingen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Familieleden konden de strijd niet winnen. Een lieve vriendin, een jonge mama, ze moest nog 30 worden.....
In onze harten zijn ze er nog allemaal, het gemis is echt.

Steun mij, en help mee zodat we niemand meer hoeven te verliezen door kanker

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 02-01-2020 | 07:41 Dames van TEAM BOOBS. Goed bezig & succes.