Inschrijving Midzomernacht Wandeltocht 2019 is geopend!

03-02-2019 | 11:22

Kom ook in 2019 in actie voor KWF!

Na het mooie succes van vorig jaar organiseeert Rotaryclub Eindhoven-Zuid wederom de Midzomernacht Wandeltocht, deze zal plaats vinden op zaterdag 22 juni 2019.

Deze keer is het doel om 1000 wandelaars aan de start te krijgen die zich gaan inzetten voor KWF kankerbestrijding.
Jong en oud kunnen meedoen en d.m.v. persoonlijke sponsoring kan iedere wandelaar zijn deelname nog waardevoller maken, na inschrijving is het namelijk vrij eenvoudig om via social media, whatsapp of mail sponsors uit te nodigen jouw actie te steunen.

Ook dit jaar hebben we een mooie route uitgezet, we doen de Genneper Parken, het Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven aan.
Het aantal stempelposten is uitgebreid en hier zullen de wandelaars ook verrast worden met o.a. iets lekkers of vermaak. Ook diverse horeca gelegenheden verlenen hun medewerking zoals de Hut van Miepils, het Stadspaviljoen en Stads Bar&Food.

De start en Finish is weer bij Essink Sportcentrum in de Genneper Parken.  Iedere afstand heeft nu een eigen startijd en de aankomst zal een feestelijke aangelegenheid zijn waarbij iedere wandelaar een medaille ontvangt.

Vorig jaar hebben we deelnemers moeten teleurstellen omdat de tocht vol was, zorg dus dat je tijdig inschrijft!